Jan Stroop leest J.J. Voskuil

verschenen  op Neerlandistiek, 19 maart 2021

Jan Stroop leest J.J. Voskuil (Het verblijf, dag 170)

 

De voorgelezen passage speelt zich af in augustus 1966. Over die periode gaat ook  de eerste aflevering van mijn feuilleton ‘t Dialectenbureau (en ik).

1 Reactie op Jan Stroop leest J.J. Voskuil

  • Marjolein van Dort-Slijper schreef:

    Lieve Flip de Fluiter,
    Wat heerlijk om jou in deze podcast te horen. Het roept direct herinneringen op aan de tijd dat ik met veel plezier de boeken van Voskuil las. Door jou heb ik nu ook een aantal van de andere podcasts beluisterd. Puur genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Twitter
It seems that widget parameters haven't been configured properly. Please make sure that you are using a valid twitter username or query, and that you have inserted the correct authentication keys. Detailed instructions are written on the widget settings page.
Over Jan Stroop
Jan Stroop is gastonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is dialectoloog maar zijn belangstelling gaat ook uit naar ontwikkelingen van het gesproken Nederlands. Zo heeft hij in 1997 ’t Poldernederlands ontdekt, een nieuwe variant van het ABN, die nog steeds ’t meest gehoord wordt bij hoogopgeleide vrouwen.
Lees verder >>