Boeren in Nieuw-Nederland

op Neerlandistiek, 7 januari 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Twitter
jan_stroop RT @marijkegenuit: @jan_stroop Ik ook niet (sorry, dat vroeg je niet). Ik ervaar het als raar en krom Nederlands, maar zit me intussen ook…
14sreplyretweetfavorite
jan_stroop RT @BertLusconi: @jan_stroop Hmm... ik ben er nog niet uit. Op het eerste gezicht/gehoor denk ik: fraai is anders. Maar toch. Laat u verra…
38sreplyretweetfavorite
Over Jan Stroop
Jan Stroop is gastonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is dialectoloog maar zijn belangstelling gaat ook uit naar ontwikkelingen van het gesproken Nederlands. Zo heeft hij in 1997 ’t Poldernederlands ontdekt, een nieuwe variant van het ABN, die nog steeds ’t meest gehoord wordt bij hoogopgeleide vrouwen.
Lees verder >>