Familienamen, hoe spreek je ze uit: Taainagel

in Neerlandistiek, 30 juli 2023

1 Reactie op Familienamen, hoe spreek je ze uit: Taainagel

  • Maryon Lamers schreef:

    Ja Jan , Hoe spreek je vriendelijk de vraag uit om een antwoord te lezen van je? Je was in ‘s-Hertogenbosch bij mij op bezoek en ik had beloofd je meer bekendheid te bezorgen. Dat is gelukt maar het is wel veel later. Wil je me wel een antwoord sturen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Twitter
It seems that widget parameters haven't been configured properly. Please make sure that you are using a valid twitter username or query, and that you have inserted the correct authentication keys. Detailed instructions are written on the widget settings page.
Over Jan Stroop
Jan Stroop is gastonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is dialectoloog maar zijn belangstelling gaat ook uit naar ontwikkelingen van het gesproken Nederlands. Zo heeft hij in 1997 ’t Poldernederlands ontdekt, een nieuwe variant van het ABN, die nog steeds ’t meest gehoord wordt bij hoogopgeleide vrouwen.
Lees verder >>